Festes noves, festes velles...


Divendres passat era un dia de festa al bar Flexas, i com tota festa important en aquesta illa, les Amargadas van decidir que hi havia d'anar com a representant. Aquest vespre, però, va ser especial perquè es van afegir a la festa dues grans persones i millors professionals: la Sra. Fan i Mademoiselle Crosse.

He de reconèixer que la invitació va venir de part de la Sra. Fan, que ha ampliat considerablement el seu cercle d'amistats, i ara inclou Pepa Charro (Terremoto del Flexas). Només ens faltava això, que Sra. Fan conegui encara més gent gràcies a les noves tecnologies. Algú sap si el seu arxiu està adaptat a la llei de protecció de dades?

Les nines ho van passar tan malament, tan malament, tan malament... envoltades d'homes que passaven, i tornaven, i les paupaven, i les miraven. Algunes dissimules més bé que unes altres, però ja se sap què diuen de les mosques mortes... no em facis parlar Magdalena.

Les nines i jo, i per extensió la resta d'Amargadas, els milers i milers de persones que es van anar acumulant al llarg de la nit i part de l'estranger volem donar les gràcies, les moltíssimes gràcies a Estrella per un vespre tan divertit i, especialment, perquè ens va privar del xou del "tanga-pellejo". Vielen Dank!

2 Amargadas han comentado:

Myknapik dijo...

Porque eu não fui?

Joan Albert dijo...

Moníssimes!!!! A la feina es pensaven si tenia 18 anys... Una monada!!!