Amareggiate, l'spin-off


Com un Melrose Place nascut de Sensación de Vivir, com un Sin cita previa (Private Practice) sorgit d'Anatomia de Grey... o millor encara, com una Aída qualsevol engegada de Siete Vidas, la productora de les Amargades ha decidit posar en marxa un projecte nou per mirar de lluitar contra la crisi de les audiències: Amareggiate.

Amb Amareggiate (Amargades a Roma) contarem les aventures i desventures de Myknapik a la gran ciutat. Esperam grans reportatges amb Silvio (ti amo Silvio), algun calendari de capellans (millor de capellans que no de mare-de-déus), alguna entrevista amb el Papa (deixau que els infants s'acostin a mi) i les fotos de les bacanals (la millor tradició d'Itàlia mesclada amb la millor tradició del Brasil).

Vull aprofitar l'ocasió per desmentir alguns rumors que han circulat per la xarxa. És mentida que hi hagi problemes de pressupost a la productora (no hi ha hagut mai pressupost), tampoc no ho hi ha falta d'idees entre els guionistes (fa temps que l'absolut no ens deixa escriure), ni, per descomptat hi ha hagut cap problema amb l'ànsia de protagonisme de les amargades: Jo i les altres...

Les Amargades queden a Palma, amargades i desesperades, tristes i abandonades... i les Amareggiate comencen el seu camí a Roma. Que sigui planer, que sigui feliç; i que ens porti una altra vegada a reunir-nos.

1 Amargadas han comentado:

Joan Albert dijo...

Bona sort Amaregggiate!!! I que la vida ens doni un camí ben llarg! jejeje