Anestesia White Party 2009

El cap de setmana passat va ser un cap de setmana complicat a l'illa. Sembla que tenia lloc l'esdeveniment de l'estiu: la White Party de La Demence. Què hem de dir d'aquesta festa que tothom espera cada any amb ànsia? Glamour, estil, cossos bronzejats, vestits de gassa semitransparent que insinuen tot allò que després volem que es toqui, es paupi, es llepi...

Les Amargades vam ser a la festa de l'any passat. Probablement. L'any passat hi vam anar sense problemes, hi vam entrar sense que es colassin tots els amics de, i ens vam adonar de quina festa era quan ja érem a dins: -Com es que van tot de blanc? Una bomba, vamos. És per això que enguany he decidit de començar la nova supermegafesta que te cagues de l'estiu: Anestesia White Party.

Els elements imprescindibles per la festa de l'any són, primer de tot, un cotxe superguapo per arribar-hi. Enguany vaig optar pel Porsche familiar, però si en teniu un de tunejat i té llumets a dalt del sostre molt millor (ja us indicarem on podeu preparar el cotxe per a la festa).

La segona cosa imprescindible és el vesturari: cal anar de blanc. També recomanam, com que es tracta d'una festa sensual, roba lleugera, escotada, que insinua molta de carn entre les obertures. Enguany hi ha hagut una gran disputa entre el blanc amb puntets grossos i el blanc amb puntets petits (la roba interior és opcional, excepte al quarto verd).

També és molt important el menjar i la beguda: barra lliure de sèrum (del bo, només a la sala VIP) de manera que, fins i tot abans d'acabar el que teniu, el nostra staff-o-sea ja us en durà un de nou.

El més important de tot, però, és que no deixeu la festa sense haver tastat allò que ha contribuït a fer-la coneguda arreu del món: la nostra super recomanada anestèsia (general, si us plau). Apartau de mi el whisky, que desaparegui el rom, deixau de banda el el vodka i uniu-vos tots a mi amb un sol crit: ANESTÈSIA 09.



PSSS- Encara és només un rumor, però després de l'edició d'enguany (Summer Apendicite) es comenta que per a l'any que ve el tema pugui ser Total Lipo Suck... anau preparant-vos.

0 Amargadas han comentado: