El Flexas fa anys

No som només les Amargadas les que feim anys quan arriba la calor (PB juny, JX juliol, qui s'apunta a l'agost?), sinó que també el Fleixes s'hi apunta.

Tot i que les Amargades, i la nostra petitat Willy Fog convidada, vam fer tard encara hi vam ser a temps de veure la Terremoto Wine-house, no no no. Com ens agrades Terremoto, ja et farem fan de les Amargades.

Ara bé, si ens demanau què serà el que més recordi d'aquesta nit especial, en aquest marc incomparable, hauré de parlar de la puta gentada que hi havia. Quina calor! Mare de Déu quina calor! Amb una mitjana de 10 persones per metre quadrat feia tant de temps que no m'havia paupat tanta de gent en una mateixa nit, a mi i a tots els altres.

Potser haurem de demanar d'ocupar la plaça Major per estar més amples? Ca! L'any que ve tornarem perquè ens paupin una miqueta més (crec que es van deixar el dit gros del peu, i està gelós). Ah sí! també tornarem pel show.

I no li conteu a nigú, però hi ha rumors que una de les fans de les Amargadas, la Fan Sra., també hi era... acompanyada del seu home. Quin escàndol! A aquestes hores!

Penjo dues fotos de la festa, modestes com el meu mòbil, però que serviran de testimoni fefaent que no hi cabia ni un cap ni un peu més, en aquella plaça.

3 Amargadas han comentado:

Joan Albert dijo...

Ja ho saps.. a l'estiu tota cuca viu i les nits són més llargues... I sí feia una puta calor horrorosa!

Sra. Fan

Anónimo dijo...

Pero, es el calor que une la gente =)
Esse calor humano que faz a pele das pessoas algo mais pegajosa, que gruda uma pessoa a outra, fazendo de todas apenas um =) Isso chega a ser excitante, heheh...

Anónimo dijo...

Ai meu Deus!
Que viadinhos mais metidos...
Unpf!
Vou entrar sempre pra controlar a vida de vcs!
:P
Beijos beijos beijos